Погоден за вашиот СПОРТ

 

 • Дополнителна сила и перформанси

Повеќе од било кога моќното тело се смета како симбол за успех. Доколку сакате да го имате и задржите, ви треба многу време, сила, енергија, за таа цел ние ви го препорачуваме BODYTEC кој ќе ви го скрати времето и ќе ве донесе до посакуваната цел, без разлика дали сте почетник или врвен спортист. Со BODYTEC успехот е загарантиран.

 

 • Поголема издржливост за подобра основа

Силата на мускулите играат голема улога како основа за индивидуалните перформаси. До високи перформанси е можно само ако има доволна мускулна стабилност. Стабилноста на мускулот е тешко да се постигне со конвенционалните методи на вежбање, одзема многу време и финансиски средства, токму тука настапува BODYTEC со помош на овој револуционерен метод на вежбање вие добивате и до 18 пати поголем ефект од стандардното вежбање како и заштеда на време со истовремено стимулирање на сите мускулни групи одеднаш. Интересно е што овој метод се комбинира и со дополнителни вежби како што се кардио вежбите, или и вежби со тежина, како и изготвување на специјални програми во зависност од што точно сакате да подобрите.

 

 • Поголема моќност со BODYTEC

BODYTEC продолжува онаму каде традиционалната практика застанува. Додека конвенционалните методи овозможуваат достигнување на максимален капацитет на мускулот со зголемување на тежината која се подигнува, BODYTEC технологијата покрај достигнување на максималниот капацитет без дополнителна тежина, ја зголемува и брзината и експолозивноста на мускулот без оптоварување на пасивните мускули. Електричните импулси прават брз-грч дирекно во мускулните влакна без оптоварување на дополнителни делови од телото, и со овој метод вежбањето на професионалните спортисти би бил незамислив.

 

 • ЕДНОСТАВНО поголем успех

Без разлика во кој правец се гледа-студиите ги демонстрираат придобивките од BODYTEC:

 • BODYTEC e единствен начин на вежбање кој покрај зголемувањето на капацитетот на мускулот ја зголемува и брзината и експлозивноста.
 • Зголемувањето на ефикасноста на капацитетот било забележано генерално кај 84% од испитаниците!
 • Максималната сила била зголемена за 17% по 4 тренинзи!
 • 71% од учесниците покажале значително подобрување во издржливоста!
 • Силата се зголемила за 108% за само 12 тренинзи!
 • По само 4 недели посетување на тренинзи максималните перформанси се зголемиле за 30%!
 • Експлозивната моќ се зголемила за 74%!

И како најголема предност се смета дека вежбањето со BODYTEC односно ЕМS е за 40% поинтензивно од традиционалното вежбање со тежина.

 

 

 

 

1

 

 

 

11

 

 

 

 

22

 

 

 

 

Contact

Адреса:

ул.11 Октомври бр.86 лок.15
Скопје 1000
Македонија

Контакт:

info@bodytec.mk
http://www.bodytec.mk
Тел: 071 546 299

Тел:  02 313 2007