Што е EMS?

 

ЕМS  или electric muscular stimulation од технички аспек гледано е тренинг каде сите мускули се опфатени со помош на импулсна струја. Што значи тоа? Во секојдневниот живот, нашиот централен нервен систем испаќа електрични импулси за контрола на нашите мускули за нивната акција. ЕМS го користи истиот принцип на спроведување на електричната стимулација до мускулот, но навлегува подлабоко во мускулните слоеви кои се потешки за активирање кога станува збор за конвенционалниот тренинг. Ефектот на користењето на BODYTEC и поголем доколку тој се користи истовремено со дополнителни вежби, кои се изготвуваат за вас и вашите потреби од страна на професионални тренери, без никакви последици по вашето здравје.

 

 

 

1

 

 

 

 

Contact

Адреса:

ул.11 Октомври бр.86 лок.15
Скопје 1000
Македонија

Контакт:

info@bodytec.mk
http://www.bodytec.mk
Тел: 071 546 299

Тел:  02 313 2007