Bodytec со нова локација

Единствениот Bodytec центар во Македонија отсега со нова локација  - на ул.11 Октомври бр.86 лок.15, Скопје

Повеќе информации и резервации може да се обезбедат на телефонскиот број: 071 546 299, на е-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., на Facebook: https://www.facebook.com/bodytec.mk или преку официјалната веб страна: http://www.bodytec.mk

 Bodytec – бидете дел од новата фитнес генерација!

Contact

Адреса:

ул.11 Октомври бр.86 лок.15
Скопје 1000
Македонија

Контакт:

info@bodytec.mk
http://www.bodytec.mk
Тел: 071 546 299

Тел:  02 313 2007